Noi doi…şi EA.

Realizez acum că am ignorat total un element importat din viața noastră de cuplu, cealalta femeie din viața lui, care îl face să doarmă agitat si îi face inima să bată mai tare, atunci când o vede singură si tăcută…în parcare.

Da, vorbim despre amanta lui, maşina. Da, clar e o „ea”. Doar femeile pot fi atât de indecise si mofturoase cum e ea. O răsfață si o dichiseşte..poate-poate îi intră în grații ticăloasei.A vrut frâne noi? A primit. Părea cam neîngrijită atunci când a cunoscut-o. A trimis-o la detailing, pentru ceva şedințe de înfrumusețare. Acum caută anvelope..şi e mai indecis decât mine atunci când aleg un lac de unghii nou. Până să apară ea in viața noastra…credeam că doar pielea noastră trebuie să fie hidratată corespunzator. Cât de naiva eram..am aflat că şi pielea ei e delicată şi trebuie sa fie îngrijită cu tratamente scumpe. Prea scumpe. Oare ce reactie ar avea daca mi-aş manifesta şi eu dorința de a primi cadou o mărire de sâni, de exemplu?! Că pentru ea a prevăzut tot felul de operații de „mărire”..

De curând părea cam abătut şi începusem să imi fac griji că poate am făcut eu ceva nepotrivit şi e suparat pe mine. L-am luat la întrebari pentru că nu imi dădeam seama ce se întâmpla cu el. S-a uitat la mine cu ochii lui verzi si frumoşi..şi-a mărturisit: „Ştii..eu mă tot gândesc la valva aia…”. A căzut cerul în capul meu atunci.

Îşi face atâtea planuri de viitor cu ea..încât ajung să mă gândesc la faptul că pe ea o va lua de nevastă, nu pe mine. Cred că dacă mă mai plâng mult, opteaza pentru ea, ca oricum nici eu şi nici ea nu ştim să gătim. Iar nemernica mai are un avantaj: vorbeste mai puțin decat mine.

Cred că între ei a fost dragoste la prima vedere..deşi eu ştiam că îi plac şatenele..iar THE Mistress e bruneta. Nu suportă să o vadă suferind, dacă se întâmplă să trântesc portiera, tresare el de durere..

Încă rezistă să doarmă separat..dar mă apucă groaza când mă gândesc ca vine iarna..poate se va trezi noaptea să vada ce face, dacă se simte abandonată, sa mai porneasca un picuț căldura pentru a-i încalzi inima aia înghețată şi materialistă..

Anunțuri
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s